22 tammikuuta 2008

Uusi keskustelupalsta isille!

Jälleen on tullut uusi keskustelupalsta. Toivottavasti tällä kertaa molemmat toiveeni toteutuu (ainakin alustavasti näyttäisi siltä): vain isiä ja aktiivinen palsta. Lisään tuonne linkkilistalle uuden palstan osoitteen.

Kertokaa muuten, miksi kaikki tietyssä kuussa syntyineiden/syntyvien vauvojen palstat on vain äitejä täynnä? Eikö muka ole asioista kiinnostuneita isejä? Tylsää! Jos joku äiti nyt otti herneen nenään niin ymmärrä nyt ensin se, että moni palsta on toki avoin miehille, mutta itse en oikein osaa ottaa kantaa "miksi kuukautiset eivät jo ala?"-keskusteluun..

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hienoa, että nykyään isät pitävät blogia raskausajasta. Itse olen omassa kaveripiirissäni ensimäinen, joka on tulossa isäksi ja siksi kokemusten vaihto ollut vähäistä. Luin koko blogin kerralla. Jatka samaan malliin.

Kiva, että olet löytänyt keskustelupalstan, josta pidät. Perustin foorumin lokakuun alussa juuri siksi, että kuulisin muiden ajatuksia ja tunnelmia raskaudesta ja perhe-elämästä.

ds kirjoitti...

Kiitoksia vinkistä tuon palstan suhteen. Pitääkin rekisteröityä pikimmiten, sillä juuri tällaista olen etsinytkin.

Itse aloitin blogin pitämisen vasta nyt kun poika on yli vuoden vanha, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Pitäisi vain jaksaa kirjoittaa syntymäkertomus puhtaaksi tuonne.