15 maaliskuuta 2007

Huh.. aikaa kuluu kuin siivillä.

Menipäs päivät nopeasti. Koko ajan on työtä, työtä ja työtä. Toivottavasti kohta helpottaa. En ole ehtinyt tänne mitään kirjoittaa (taitaa olla bloginpitäjän pahin virhe, jos luulee, että joku jaksaa blogia seurata). Toisaalta, eipä tätä tekstiä ihan vielä kukaan pääsekään lukemaan...

Tässä välillä olemme vaimoni kanssa tutustuneet neuvolasta saatuihin opuksiin. Vaimollehan siellä on paljon tuttua asiaa ja toisaalta minäkin olen jo lukenut lähes kaiken saman Isä syntymässä-kirjasta. Vaikka kiire onkin ollut, olen yrittänyt väijyä näitä "mainostamiani" keskustelupalstoja. Kahdella muulla ei oikein isien keskustelua näy, mutta Helistimen keskustelupalstalla on jotain eloa. Sivut tosin päivitettiin ja ovat tällä hetkellä jostain syystä todella hitaat. Toivotaan, että tilanne helpottaa pian.

Huomenna on toinen neuvola. Jännittää ja paljon. Eniten jännittää se, että kuuluuko sydänäänet ja jännitystä lisää vielä se, että miten toinen kohtaaminen terveydenhoitajan kanssa mahtaa mennä. Edellisestä käynnistä jäi hieman paha maku suuhun.

Ylihuomenna on sitten ultra. Jos kaikki siellä näyttää hyvältä, saatan julkaista tämän blogin, josko sitten tulisi myös ahkerammin kirjoiteltua.

Ei kommentteja: