24 maaliskuuta 2007

Mielialanvaihteluita

Taas on vierähtänyt aikaa.. Liian paljon ilman, että olisin kirjoittanut tänne. Kävin ostamassa vaunut, kuten vaimoni kanssa sovimme. Kasaan laitettuna Panther Juniorit menivät helposti takakonttiin. Nyt olemme sitten harjoitelleet useaan otteeseen, kuinka vaunut laitetaan kasaan ja kuinka ne taas laitetaan uudestaan käyttökuntoon. Melkein se jo sujuukin. Seuraava askel onkin sitten itse matkustajan "pakkaaminen" vaunuihin.Väristä olemme saaneet kommenttia, että ne saattavat olla liian punaiset, jos sattuu tulemaan poika. Ei pidä paikkaansa - ne ovat ferrarin-punaiset ja Kimikin ajaa punaisella Ferrarilla eli sellaista väitettä en suostu hyväksymään.

Nyt alan pikku hiljaa huomata sen, miten raskaana olevan naisen mieliala voi muuttua aivan ääripäästä toiseen muutamassa minuutissa. Eilen tuntui, että oli aivan sama mitä tein, sillä se ei silti ollut oikein. En tiennyt uskallanko puhua ollenkaan, joten ajattelin, että on ehkä parempi vain olla hiljaa ja halata. Se auttoi! Aion käyttää sitä vielä uudestaankin. Ongelma vaan on siinä, että itsellänikin on ollut raskas viikko töissä ja väsyttää. Silti teen parhaani, etten aiheuttaisi vaimolleni pahaa mieltä.

Vihjasin vaimolleni jo jokin aika sitten, että suunnittelen hänelle yllätystä kun hän tulee raskaaksi. Suunnitelmat ovat edelleen kesken, mutta vaimo muistaa kysyä, mikä yllätys mahtaa olla. Josko voisin edes ihan vähän vihjaista. Ei onnistu - ei edes täällä, sillä myös vaimoni lukee toisinaan mitä tänne kirjoitan. Lupaan kuitenkin kertoa kun on sen aika.

Ei kommentteja: