25 toukokuuta 2007

Raskaus etenee..

Perhevalmennuksia on takana jo kolme. Vielä olisi yksi jäljellä, ensi tiistaina. Kaikki on mennyt edelleen hyvin, jos ei oteta huomioon eilistä episodia, joka yltyi tappeluksi asti. Meillä ei normaalisti riidellä, mutta eilen päästeltiin paineita ulos puolin ja toisin. En pidä riitelystä, mutta ei kai ilman riitaakaan voi elää parisuhteessa. Nyt on kaikki taas hyvin.

Tuli hankittua turvakaukalokin. Kuten aiemmin jo kirjoitinkin, olimme ensin ajatelleen Akta Gracon Duologicia, mutta siinä ilmenneen vian yhteydessä pohdimme vielä uudestaan ja pureskelimme vaihtoehtoja. Päädyimme lopulta Akta Gracon Logico S-malliin. Onhan se kallis, mutta vaikutti aika käheältä peliltä. Ja turvalliselta. Sehän se tärkein juttu on. Saimme vielä valita juuri tulleista väreistäkin ja otimme harmaan. Sovitimme sitä myös autoon ja kaukalo toki vaatii etupenkin siirtämistä aika paljon eteenpäin, mutta eiköhän sama "ongelma" ole kaikissa kaukaloissa.


Vaimo on tutkinut kovasti kestovaippoja ja siinä sivussa olen tutustunut niihin itsekin. Vaimo jo totesi hurahtaneensa niihin ja niinpä taidan hurahtaa minäkin. Säästetään luontoa ja rahaa. Onhan niissä oma työnsä, mutta onhan ne siistin näköisiä :)