29 syyskuuta 2007

Laskettu aika

Siinähän se sitten meni. Ensin kesä. Sitten laskettu aika. Ja taas kerran viimeisestä blogimerkinnästä luvattoman kauan. Onhan kesän aikana tapahtunut paljon. Kaikki loput vauvan tarvikkeet on hommattu, turvakaukalon lämpöpussia myöten. Ja vauvan huonekin tuli remontoiduksi. Nyt siellä on keltaista ja vihreää - kaikkien niiden harmiksi, jotka yrittävät arvailla tuleeko tyttö vai poika. Kaikki kun eivät usko, että mekään emme tiedä. Toinen maaginen asia varsinkin sukulaisille tuntuu olevan laskettu aika. Tietoisesti olemme olleet kertomatta sitä kenellekään muulle kuin työnantajalle ja toki Kelalle. Sehän se vasta herättääkin ihmisten uteliaisuuden.

No, laskettu aika oli ja meni ja nyt on menossa ensimmäinen ilta kun ihan vaimolla on ihan säännöllisesti supistuksia. Ei nyt ihan vielä viiden minuutin välein, mutta nyt on ensimmäinen ilta kun odotan ihan aikuisten oikeasti mahdollisuutta lähteä kesken yöunien kohti Naistenklinikkaa. Kaikki on valmiina. Antaa tulla.

Vaimo ei vieläkään ole ollut niin hankala kuin mitä kaikki pelottelivat. Okei.. tunteet on pinnassa, vaimo loukkaantuu herkemmin, ärsyyntyy herkemmin, kiukuttelee herkemmin, mutta ei mitään niin pahaa kuin mitä on peloteltu.

Onhan tässä kuluneiden kuukausien aikana käyty monenlaisia tunteita läpi.. Kuuluuko sydänäänet, miksi kutittaa niin paljon jne. Mutta ainakin tähän mennessä kaikki on mennyt hyvin.