21 helmikuuta 2008

Flunssaa liikkeellä

Poika kasvaa kovaa vauhtia. En meinannut uskoa painoa, jonka vaimo oli tänään kotikonstein mitannut. Perheessä on kiertänyt flunssa. Ensin vaimolla, sitten pojalla ja nyt vielä minullakin. Oma olo on kurja, mutta asiaa ei tee helpommaksi se, että pojalla on vähintäänkin ihan yhtä kurja olo. Asiaa pahentaa vielä pojan mahdollinen allergia kissoille ja/tai koirille, joihin törmäsimme lomalla. Poika heräilee nyt paljon useammin kuin aiemmin. Toivotaan että se on väliaikaista.

Tuolla aiemmin mainitsemallani uudella isifoorumilla on keskustelu alkanut ihan mukavasti. Eihän se vielä ole vilkasta, mutta siellä on vain asiaa. Ei mitään ärsyttäviä tilityksiä. Toivottavasti mukaan tulee vielä enemmänkin isejä. Ei, tämä ei ollut maksettu mainos, vaan haave saada edes yksi isipalsta pysymään voimissaan!

Meillä vaihdettiin jo turvakaukalosta istuimeen. Tai pojan uusi istuin olisi ollut toimiva jo 0kg alkaen, mutta toisaalta kaukalo oli hyvä ratkaisu. Syöttötuolikin (Tripp-Trapp) tuli kasatuksi ja poika harjoittelee jo istumista (isi tai äiti tukee vielä :) Nyt alkaa suurimmat hankinnat joksikin aikaa olla ohi.

Ei kommentteja: